Vertikalmarkiser

Förstklassiga vertikalmarkiser online

Kontakta oss
Tel: 08-28 33 43

Våra Vertikalmarkiser

Här visar vi vårt utbud av vertikalmarkiser

FM 2000 Vertikalmarkis

Vertikalmarkis FM 2000 är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Den stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut genom. Denna modellen är mindre känslig för vind, vilket gör den speciellt lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen. FM 2000 är främst avsedd för kontorslokaler, offentliga byggnader som sjukhus, skolor etc. Den passar för seriekoppling. Stativets färg kan anpassas till färgen på fastigheten.

FM 2000 grå vertikalmarkis

Atena Vertikalmarkis

Atena vertikalfallarmsmarkis är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Atena vertikalmarkis stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut genom. Denna modell är mindre känslig för vind, vilket gör den speciellt lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen. Atena passar såväl till kontorslokaler, offentliga byggnader och sjukhus som till hemmet. Den passar för seriekoppling upp till 9 meter.

Atena grå vertikalmarkis

Svaneholm Ridå Vertikalmarkis

Svaneholm Ridå vertikalmarkis har en rund kasettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Svaneholm manövreras inifrån med band eller med motor. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder – upp till 12 meter vid motordrift. Svaneholm har linor vertikalt som styrning för bottenröret.

Svaneholm Ridå svart vertikalmarkis

Tellus Vertikalmarkis

Tellus vertikalmarkis ger skydd mot både insyn, värme och ljus och lämpar sig otroligt bra på höga höjder då den är mindre vindkänslig än andra markiser.

Antingen manövrerar du Tellus vertikalmarkis med motor och fjärrkontroll eller med vev. Vid seriekopplade system kan bredden vara upp till 9000 mm på en motor.

Tellus vertikalmarkis

Solliden Ridå Vertikalmarkis

Solliden Ridå vertikalmarkis manövreras inifrån med band eller utifrån med vev eller med motor. Lämplig för små till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 2,4 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder, upp till 7 meter vid motordrift. Solliden ridå har linor vertikalt som styrning för bottenröret. Bottenröret är 25mm i diameter. Stativet består av strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulverlackerat stål (t ex gavlar) eller polymera material (t ex ändskydd). Lackerade detaljer är vita eller gråa som standard.

Solliden Ridå

Läckö Ridå Vertikalmarkis

Läckö Ridå vertikalmarkis passar utmärkt för exempelvis gatukök. Markisen manövreras med vev eller motor och kan seriekopplas upp till hela 12 meter med motordrift.

Läckö Ridå Vertikalmarkis